• page_banner
  • page_banner

Tentang Kami

Carita urang

Sejarah sareng kaahlian Yirui United dicarioskeun dina unggal jahitan unggal sapatu anu urang damel.
Ti saprak 1998, perusahaan parantos ngararancang, ngadamel, sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa sapatu SHEEPSKIN, sadayana ti BOOTS dugi ka SLIPPERS dugi ka MOCCASINS dugi ka FOOTWEAR. Leres, Yirui United ngaraoskeun langkung ti 21 taun karajinan anu unggul, ngawasaan unggal léngkah tina seni sapatu.
Peuntas pergeseran budaya sareng parobihan dina modeu, unggal generasi parantos ngajajah bahan-bahan sareng téknik manufaktur anyar pikeun mendesain alas sapatu anu saé anu cocog sareng waktos sareng kabutuhan pelanggan.

office

Jaminan kualitas

Produksi kami diperiksa ku seueur perusahaan terkenal di dunya. Sapertos SGS; TUV. Sareng sajabana.  
Sadayana matéri kuring parantos lolos dina ngahontal uji coba  
Pabrik kuring ngagaduhan pabrik BSCI mariksa sertifikasi ti 2013
Kami ngajamin kami bakal ngimbangan sadayana karugian upami produksi urang moal tiasa nyumponan sarat urutan.

Left house is warehous and right house is workshop
Outside of  workshop
Sample room-1
Outsole Assembly Line
Sewing workshop-2
Sewing workshop-3

Ngadopsi modél manajemén motong-ujung internasional pikeun ngarancang gambar Internet anu khas pikeun seuseueurna merek alas kaki sareng perusahaan, sareng ngamajukeun pangwangunan anu gancang, séhat sareng sustainable! Perusahaan netepkeun ideu "kualitas heula", keukeuh ngandelkeun kualitas pikeun ngawangun mérek, sareng nungtun pasar sareng mérek. Luyu sareng standar sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, perusahaan parantos netepkeun standar anu ketat ti pamekaran produk sareng desain, bahan baku atah suplai, pamariksaan produksi dugi ka layanan purna jual. Sistem jaminan kualitas anu teratur. Kualitas anu dipercaya sareng jasa purna jual anu saé sacara efektif ningkatkeun popularitas mérek Yiruihe sareng kapuasan konsumén. Dua generasi Yiruihe taat kana filsafat perusahaan tina "pangadeg, kahadéan, kaadilan, sareng integritas", tanpa lelah sareng pengkuh ngamajukeun sakumna manajemen kiridit perusahaan, taat kana filsafat manajemén "berorientasi jalma-jalma, sareng ngupayakeun nyiptakeun rohangan pangwangunan pikeun pagawé pikeun ningalikeun bakatna Sareng lapangan maén anu adil sareng leupas. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina narékahan pikeun hijian anu beradab, ngamajukeun pangwangunan budaya perusahaan, ningkatkeun kohesi sareng kreativitas para padamel, sareng mastikeun pangwangunan anu sustainable sareng séhat perusahaan.