//cdncn.goodao.net/yiruiunited/yh.jpg
//cdncn.goodao.net/yiruiunited/yh2.jpg
//cdncn.goodao.net/yiruiunited/yh.3.jpg

barang awéwé

Winter boots is not always meaning “Cumbersome” or “Ugly”.

Sapatu usum teu sering hartosna "Raheut" atanapi "Ugly".

Sapatu Domba tiasa ogé Fasion & Haneut; Handiness & Nyaman.

Sandal Wanita

tingali jéntré pamastian kualitas

tentang Kami

  • 212
  • download

Profil Perusahaan :

Sejarah sareng kaahlian Yirui United dicarioskeun dina unggal jahitan unggal sapatu anu urang damel. Ti saprak 1998, perusahaan parantos ngararancang, ngadamel, sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa sapatu SHEEPSKIN, sadayana ti Sheepkin Boots dugi ka Sheepkin Slippers dugi ka Sheepkin Moccasins ka Sheepkin Footwear. Mémang, Yirui United ngémbohan langkung ti 22 taun karajinan anu unggul, ngawasaan unggal léngkah tina seni sapatu. Peuntas pergeseran budaya sareng parobihan dina modeu, unggal generasi parantos ngajajah bahan-bahan sareng téknik manufaktur anyar pikeun mendesain alas sapatu anu saé anu cocog sareng waktos sareng kabutuhan pelanggan.

diajar deui