• page_banner
  • page_banner

Selip Lady Lady Vamp Domba

Selip Lady Lady Vamp Domba

Vamp nganggo bentuk salib pikeun ngarancang, Bakal ngajantenkeun anu langkung raoseun, éta ngajaga anu haneut dina waktos anu sami. Rupa-rupa warna tiasa dipilih.


  • Vamp: Domba
  • Pinding: Domba
  • Insole: Domba
  • Outsole: TPR sole karét tunggal)
  • Ukuran Range: # 3-8 kanggo ukuran UK / # 36-41 kanggo Ukuran Euro / # 5-10 kanggo ukuran USA
  • Warna: Warna naon waé tiasa didamel.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Vamp & lining & insole didamel ku A Level Australia Sheepskin.

    Bahan kulit domba tiasa dicapai ngahontal Standard Éropa Standar) & Amérika Serikat California 65 standar Standard Amérika Standar).

    Adegan anu tiasa dianggo: Kanggo Indoor.

    Naha éta tiis atanapi garing, sapasang Cross Vamp Sheepskin Slipper mangrupikeun kado anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa pasihkeun ka diri anjeun dina usum kieu! Naha éta setrés nalika damel atanapi ngagiling sapopoé, réduksi setrés penting pisan.

    Sandal kulit domba luhur Lady's Cross ieu dirancang pikeun nambihan gaya sareng ngajantenkeun sapatu langkung pas. Ayeuna anjeun nyéépkeun seueur waktos di bumi, tiasa ngajurung pikeun pasang sapasang sapatu anu cukup raoseun pikeun ngalaksanakeun naon anu anjeun pikahoyong.

    Bagian luhur sareng jero didamel tina kulit domba Australia anu paling saé, anu ngajantenkeun sadaya suku siga dibungkus dina sagara anu lemes.

    Kulit domba dipikaterang ku kahaneutanana, khususna Domba Australia, anu ngajaga sampéan anjeun haneut nalika usum salju tiis.

    Sareng buluna ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, bahkan upami nganggo lami-lami moal kais. Desain unik bukaanna henteu panas teuing komo dina usum panas, janten 100% sandal Sheepskin asli Australia ogé pilihan kahiji pikeun kamar AC dina usum panas.

    Sareng wol alami anu saé pisan pikeun ngahambat pertumbuhan baktéri sareng nyayogikeun perawatan anu langkung séhat pikeun kulawarga anjeun.

    Tékstur anti dieunakeun dina handapeun nyayogikeun anjeun sareng pijakan anu aman sareng dipercaya pikeun nyegah goresan dina lantai. TPR tahan cai sareng anti-slip TPR nyerep sora nalika leumpang dina lantai

    Naha anjeun nganggo jubah anjeun énjing-énjing, ngareureuhkeun suku anjeun anu capé sonten, atanapi cicing di bumi sadidinten, sapasang sandal anu raoseun mangrupikeun bagian tina papakéan sapatu anjeun. Anu paling penting nyaéta anjeun pantes anu pangsaéna, sapasang sandal Kulit domba anu masihan anjeun pangalaman hirup mewah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami