• page_banner
  • page_banner

BERITA INDUSTRI

BERITA INDUSTRI

  • ANGGOTAN LOBA

    Jalma-jalma parantos nganggo wol salami rébuan taun. Sakumaha nyatakeun Bill Bryson dina bukuna 'At Home': "… bahan pakean utami Abad Pertengahan nyaéta wol." Dugi ka ayeuna, seuseueurna wol anu dihasilkeun dianggo pikeun papakéan. Tapi éta ogé dianggo pikeun mu ...
    Maca deui
  • Naha nyarios sapatu wol ogé tiasa dianggo dina sadaya musim

    Nalika nyiptakeun sapatu urang kami mikirkeun alam, éta sababna urang milih wol salaku bahan utami pikeun kreasi urang. Éta mangrupikeun bahan anu pangsaéna anu dipasihkeun ku alam urang, sabab ngagaduhan seueur ciri anu luar biasa: Kontrol termal. Paduli témpé ...
    Maca deui
  • TOP 10 FASHION TRÉS DARI MÉBÉLING / SUMMER 2021 MINGGU FASHION

    Sanaos sataun anu sepi pikeun dunya pantun, musim ieu ngaluarkeun desain serius anu kandel sareng gaya. Blazer ageung sareng anu gaduh muatan, kantong biru kandel, sareng topéng raray langsing didominasi Minggu Pantun salami sababaraha minggu ka pengker. Taun ayeuna, sababaraha des anu paling berpengaruh ...
    Maca deui
  • Tren warna pikeun usum semi / usum panas 2021

    Musim semi / usum panas 2021 Bisa jadi kejutan gedé pikeun urang. Ngagabungkeun tren futuristik digital sareng téknologi, warna cerah bakal janten langkung pribadi sareng jieunan. Kalayan kapribadian warna cerah, aya ogé sababaraha nada nada penting. Barina ogé, saatos di ...
    Maca deui