• page_banner
  • page_banner

wartos

  • ANGGOTAN LOBA

    Jalma-jalma parantos nganggo wol salami rébuan taun. Sakumaha nyatakeun Bill Bryson dina bukuna 'At Home': "… bahan pakean utami Abad Pertengahan nyaéta wol." Dugi ka ayeuna, seuseueurna wol anu dihasilkeun dianggo pikeun papakéan. Tapi éta ogé dianggo pikeun mu ...
    Maca deui
  • Naha Sandal kulit domba mangrupikeun Sandal Anu Pangsaéna pikeun Suku Tiis

    Selop anu pangsaéna pikeun suku anu tiis didamel tina kulit domba. kulit domba mangrupikeun insulator anu sampurna sareng ngajaga jalma haneut, garing sareng séhat salami rébuan taun. sipat alami kulit domba henteu ngan ukur insulate, tapi aranjeunna ngambekan sareng ngintip ...
    Maca deui
  • KUMAHA JADI BOOT SHEEPSKIN DIJIEUN?

    Sapatu domba sakumaha tiasa kahartos tina namina nyaéta sapatu bot anu diwangun ku kulit anu diala tina domba. Boots ieu sapatu bot asli unisex anu diwangun ku kulit domba anu nyanghareup kembar kalayan bulu domba dina sisi jero sareng permukaan luar anu disamak sasarengan sareng syntheti ...
    Maca deui
  • 4 Tip Pikeun Meresihan Simbut Wol sareng Pakean

    Seueur jalma nyingkahan ngagaleuh pakean wol sareng simbut sabab henteu hoyong nguruskeun repot sareng biaya beberesih garing. Anjeun panginten panasaran naha tiasa nyeuseuh wol ku panangan bari henteu dikecilkeun, sareng anjeun kedah kno ...
    Maca deui
  • Sapuluh kauntungan top pikeun ngagaduhan Kulit Domba & Nyumput

    Sheepskins Ngatur Suhu: aranjeunna moal ngajantenkeun anjeun panas teuing atanapi ngantep anjeun tiis. Ieu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun lémparan korsi, korsi sareng karpét. Domba domba cocog pikeun orok. Aranjeunna henteu ngan ukur resep tekstur karpét, tapi éta ogé ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/6