• page_banner
  • page_banner

Taros Kami

Qingdao Yiruihe Co., Ltd.

Alamat

805, Gedong CITIC, 167 Yan'an Road,

Distrik Shibei, Qingdao, Cina

Telepon

Jualan: + 86-13792496880

Jualan: + 86-0532-83080821

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami