• page_banner
  • page_banner

Selop Kulit Lady Colorful Open Toe

Selop Kulit Lady Colorful Open Toe

Desain toe anu kabuka tiasa ngabantosan toe anjeun pikeun raos langkung "Bébas" ; Tapi kulit domba vamp tetep tiasa ngajantenkeun suku anjeun haneut sareng raoseun. Tapak karét bakal nyegah slip pikeun ngajagaan aman anjeun.


  • Vamp: Domba
  • Pinding: Domba
  • Insole: Domba
  • Outsole: TPR sole karét tunggal)
  • Ukuran Range: # 3-8 kanggo ukuran UK / # 36-41 kanggo Ukuran Euro / # 5-10 kanggo ukuran USA
  • Warna: Warna naon waé tiasa didamel.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Vamp & lining & insole didamel ku A Level Australia Sheepskin.

    Bahan kulit domba tiasa dicapai ngahontal Standard Éropa Standar) & Amérika Serikat California 65 standar Standard Amérika Standar).

    Adegan anu tiasa dianggo: Kanggo Indoor.

    Kumaha rasana gaduh sapasang sandal bumi anu haneut, lemes sareng napas? selop kulit domba warna-warni awéwé ieu bakal nyaritakeun jawaban anjeun.

    Sandal kulit domba warna-warni awéwé ieu, duanana luhur sareng jero, didamel sadayana luhur kulit domba Australia anu kualitas.

    Naon kaunggulan sandal kulit domba? Bayangkeun, nalika anjeun capé saatos damel sadidinten, atanapi saatos angkat sareng réréncangan, gaduh sapasang sandal kulit domba anu lemes sareng nyaman henteu ngan ukur bakal masihan anjeun rélaxasi rélaxasi ekstrim, tapi ogé bakal masihan anjeun rasa kaunggulan nalika anjeun balik deui kana bahan alami. ieu sanés ngan ukur suku rélaxasi, tapi ogé kualitas hirup anu pikaresep.

    Sareng selop kulit domba henteu mawa baju kanggo gaduh kelucuan, sanaos nganggo selop kulit domba kanggo lebet sareng kaluar, tetep teu weléh janten bau.

    Bahan alami ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa dibandingkeun dibandingkeun sareng bahan buatan. Aranjeunna langkung saé dina ngahambat pembibitan baktéri sareng nyayogikeun perawatan anu langkung séhat pikeun anggota kulawarga.

    Tapak na didamel tina karét, anu henteu dieunakeun, insulasi sareng cahaya, masihan anjeun rasa aman dina sadaya arah.

    Kulit domba dipikaterang ku pelestarian panasna, khususna kulit domba Australia, anu ngajaga kaki anjeun haneut dina usum tiis. Sumawona, kulit domba ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, anu henteu bakal dikaput sanajan dipakai lami. sanajan dina usum panas anu panas ogé henteu suharna ageung teuing, sabab selop kulit domba ieu ogé mangrupikeun selop anu pikaresep dina kamar AC.

    Anu paling penting nyaéta anjeun pantes anu pangsaéna, sapasang sandal kulit domba anu masihan anjeun pangalaman hirup mewah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami