• page_banner
  • page_banner

Lady Colorful Tutup toe Kulit domba selop

Lady Colorful Tutup toe Kulit domba selop

Warna Caang bakal nyandak langkung "warna-warni" dina usum tiis. Sareng Rupa-rupa warna caang bakal ngantep anu nganggo langkung seueur pilihan. Warni & Haneut, Éta tiasa hirup babarengan ogé.


  • Luhur: Domba
  • Pinding: Domba
  • Insole: Domba
  • Outsole: TPR sole karét tunggal)
  • Ukuran Range: # 3-8 kanggo ukuran UK / # 36-41 kanggo Ukuran Euro / # 5-10 kanggo ukuran USA
  • Warna: Warna naon waé tiasa didamel.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Vamp & lining & insole didamel ku A Level Australia Sheepskin.

    Bahan kulit domba tiasa dicapai ngahontal Standard Éropa Standar) & Amérika Serikat California 65 standar Standard Amérika Standar).

    Adegan anu tiasa dianggo: Kanggo Indoor.

    Saatos padamelan sadidinten, sapasang sandal kulit domba anu lemes sareng raoseun mangrupikeun jalan anu pangsaéna pikeun bersantai. Wol alami, anu duanana séhat sareng napas, Éta bakal masihan kaki anjeun istirahat lengkep tina keuneung luhur sareng bahan ponggawa. Sareng perusahaan Yirui United nganggo impor bulu domba Australia salah sahiji produksi sandal wol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. 

    Slipper Lady Colorful Close Toe Sheepkin Slipper ieu didamel tina Kulit domba kelas A Australia dina cangkéng sareng lapisan. Éta awét pisan sareng bakalan tetep haneut sareng nyaman sepanjang waktos anjeun. Naha anjeun damel ti bumi atanapi nyandak surat, sandal jenis ieu bakal ngajantenkeun anjeun raoseun sareng garing. Lapisan Domba Australia anu hadé, padet, kualitas luhur nyaéta ketat dina sakitar suku sareng santai bahkan antara jari-jari jempol, anu henteu sayogi dina bahan serat kimia anu sanés. Éta pasti pilihan kahiji pikeun sapatu usum salju awéwé usum modis.

    Sareng kulit domba saégolna hygroscopic éta idéal sanajan dina bulan usum panas késang ngajaga suku anjeun seger sareng garing sepanjang waktos. Ieu kusabab aya lapisan serat antara kulit domba, anu ngajaga suhu tetep sapanjang taun, sareng éta ogé ngabantosan kamarna janten teu tiis teuing, contona, AC tiasa dianggo nalika usum panas.

    Sol na didamel tina karét, anti slip sareng tahan kaénanan, janten hampang sareng aman dipakena.

    Sanaos seueur jalma milih hiasan anu mahal, sapasang sendal wol tiasa nunjukkeun rasa anu sajati.

    Selop domba ogé kado anu sampurna pikeun ngirimkeun kaasih ka babaturan sareng kulawarga.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami