• page_banner
  • page_banner

Selip Lady Lady Cuff Sheffkin

Selip Lady Lady Cuff Sheffkin

Sapasang Domba Sheepkin haneut & raoseun kedah didamel ku Australia asli tingkat A Sheepkin; sareng cuff kulit domba bakal ngajantenkeun suku langkung raoseun; Anggo EVA pikeun ngadamel outsole bakal ngajantenkeun sandal lengkep langkung énténg sareng gampang jalan.


  • Luhur: Suede Suede
  • Pinding: Domba
  • Cuff: Domba
  • Insole: Domba
  • Outsole: EVA
  • Ukuran Range: # 3-8 kanggo ukuran UK / # 36-41 kanggo Ukuran Euro / # 5-10 kanggo ukuran USA
  • Warna: Warna naon waé tiasa didamel.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    The cuff & lining & insole didamel ku A Level Australia Sheepskin.

    Bahan kulit domba tiasa dicapai ngahontal Standard Éropa Standar) & Amérika Serikat California 65 standar Standard Amérika Standar).

    Adegan anu tiasa dianggo: Kanggo Indoor & outdoor

    Sandal kulit domba klasik Lady sacara parantos aya sareng urang ti saprak mimiti sareng mangrupakeun karesep pelanggan anu nyata!
    Selop ieu mangrupikeun gaya slipcover Palasik kalayan celah alit di payun. Sandal éta nganggo kelim hiasan di luhur sareng bulu mata di sakuriling.
    Éta didamel tina kulit domba anu méwah, gaduh dampal suku cadang tékstur tahan lama sareng sayogi dina warna-warna klasik sapanjang taun.
    Nalika anjeun sumping ka bumi saatos damel sadidinten sareng dampal sampéan dibungkus sapatu haneut sapertos kieu, anjeun raoseun santai. Selop wol ieu ngagaduhan potongan kulit domba anu menawan nganggo lapisan wol lemes anu mewah.
    Desain cuff wol khusus ngajantenkeun selop gampang pisan dianggo sareng ngajantenkeun suku lemes pisan. Perawatan kulit domba anu teu pikaresepeun pikeun suku anjeun, sedengkeun slipper kulit domba cufflink klasik ieu dirancang pikeun masihan anjeun pangalaman mewah.
    Tapak na didamel tina bahan EVA, anu ngajantenkeun langkung énténg nalika anjeun leumpang. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tahan - anggoan. Nalika leumpang dina lantai kai anjeun, aranjeunna moal ngaluarkeun sora sareng ngahudangkeun sadayana.
    Kaéndahan kulit domba mangrupikeun éta bernafas sacara alami sareng ngabantosan kaki anjeun tina bau na baseuh, janten anjeun tiasa nganggo selop sapanjang taun sareng raoseun raoseun.
    Gaya desain mule Palasik, sadayana cuffs domba domba kandel sareng nyaman, mastikeun kahaneutan tambahan naha anjeun leumpang di jero rohangan atanapi di luar sareng anjeun moal ngaraoskeun beban. Kusabab urang nyéépkeun waktos urang di bumi, leres-leres henteu aya hadiah anu hadé ngarawat diri urang sorangan. Ku sapasang sapatu sapertos kitu, kuring moal ngaraos tiis dina usum salju ieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami