• page_banner
  • page_banner

Lalaki Kulit Wol Moccasins

Lalaki Kulit Wol Moccasins

Ngagunakeun kulit sapi pikeun ngadamel Luhur, moccasins tiasa bersih kalayan gampang. Rarasaan noél béda pisan sareng sué sapi. Desain TPR anu ipis tiasa ngajantenkeun anu nganggo langkung énténg.


  • Vamp: Kulit Sapi
  • Pinding: Awéwé
  • Insole: Awéwé
  • Outsole: ipis TPR
  • Ukuran Range: # 7-13 pikeun ukuran UK / # 41-46 pikeun Ukuran Euro / # 8-14 pikeun ukuran USA
  • Warna: Warna naon waé tiasa didamel.
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Lapisan & insole didamel ku A Level Australia Wool.

    Adegan anu tiasa dianggo: Kanggo Indoor & outdoor

    Moccasins kulit lalaki nyaéta moccasins domba anu praktis pisan sareng awét. salaku jalma ngudag langkung seueur deui mode anu séhat, sapatu tina bulu domba alami murni janten tambih populer.

    Sapatu wol sadaya-dina-hiji wol raoseun pikeun dipakena sapanjang taun kusabab kulit domba suhu tetep, anu hartosna éta nyaluyukeun kana suhu awak anjeun sahingga suku anjeun nyaman dina usum naon waé. aranjeunna karaos haneut pisan dina usum salju, tapi suku na janten tiis dina usum panas.

    Sapatu lemes wol urang didamel tina wol kelas A asli Australia dina sapatu sareng insol, anu sanés ngan ukur suhu konstan, tapi ogé ngagaduhan sipat hypoallergenic sareng antibakteri. ieu hartosna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau suku deui. serat dina kulit domba ngandung lanolin, anu ngajaga kaki anjeun tetep seger sabaraha lami anjeun nganggo, sareng wol ngabantuan nyerep Uap tina suku anjeun, tetep garing sareng nyaman sanaos ngésang. ngahambat tumuh baktéri, pikeun jalma anu ngagaduhan alergi, éta sampurna.

    Bagian luhurna lemes sareng tahan pakean. Bagian luhurna sadayana dijait ku leungeun supados langkung kuat. gampang dibersihkeun, kantun diusap bersih ku kaén anu beueus.

    Sol karét pisan henteu dieunakeun, nganggo saé sareng cekelan anu saé, janten anjeun henteu kedah hariwang pikeun jalan-jalan panjang atanapi jalan anu baseuh, bécék, licin.

    Kulit moccasins domba saderhana sareng gampang dianggo kalayan sapasang jeans atanapi slacks. éta katingalina modis sareng ngora. Nalika hawa na tiis, anjeun tiasa nganggo di bumi. Bagian handap anu lemes moal ngaluarkeun sora dina lantai, janten anjeun henteu kedah hariwang mangaruhan sésa kulawarga anjeun.

    Sapasang sapatu moccasins wol anu gaya sareng awét ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun anjeun nganggo atanapi masihan kado.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami